Super Fitt

    Super Fitt 10

  • Member for 7 months
  • Basic Member

About me

Az akciórajongók az ezredforduló óta egyetlen nevet sem kerülhetik el: Jason Statham. Volt profi sportoló (vízugró a brit válogatottban), ex-modell (többek között Levi's és Tommy Hilfiger), tapasztalt kickboxban, kung fuban és karatéban – a legjobb előfeltétele annak, hogy akciósztárként komolyan vegyék.

Jason Statham filmjeinek listája mára hosszú, és különösen a gengszterfilmek és az akcióthrillerek jellemzik. Statham néha a törvény egyik, néha a másik oldalán áll.

Akinek tetszenek a filmjei, érdemes megtekinteni Dwayne Johnson filmjei közül is néhányat. Ő is sportolóként kezdte a pályafutását, méghozzá a pankrátor ringbe, majd közben forgatott néhány filmes alkotást.

A hasonló név ellenére ne keverjük össze ezt a filmet Az olasz munkával, amelyben Jason Statham is feltűnik. A The Bank Job a hírhedt londoni bankbetörés történetét meséli el 1971-ben, amely éppoly valóságos, mint hírhedt. Statham karaktere, Terry Leather nem csak fontok millióit szedi össze. Az ellopott javak között vannak nyálas, a nemzet biztonságát veszélyeztető felvételek. A gengszterfilm pedig lassan, de biztosan izgalmas politikai thrillerré fejlődik, melynek során Dwayne Johnson a brit koronával és a hazai titkosszolgálattal, az MI5-tel is összecsap.

A Snatch című brit film gyakran a nem hivatalos folytatásaként tekintik – még akkor is, ha ennek nincsenek érdemi okai. Mindkét film narratív formájában találhatunk párhuzamot, amelyben Guy Ritchie rendező több történetszálat mesél el egyszerre, és a végén össze is hozza őket. A Jason Statham filmek a kicsinyes bűnöző török ​​szerepét ölti magára, aki naiv partnere, Tommy miatt többször is bajba kerül. Ezzel egy rettegett bandafőnök látókörébe kerül, és tudtán kívül egy gyémántrablás részesévé válik.


Super Fitt has no publicly viewable Youtube videos.