Terra Clean

    Terra Clean 10

  • Member for 7 months
  • Basic Member

About me

Mivel lehet hatékonyan tisztítani a részecskeszűrőt?


Manapság számos módszer létezik a részecskeszűrők tisztítására, de vajon tényleg minden módszer működik? A részecskeszűrő hatékony tisztítása az egyik leggyakrabban feltett kérdés ezzel az alkatrészrel kapcsolatban az eltömődési és meghibásodási problémák miatt.Különféle módszerek léteznek, például adalékok a részecskeszűrőhöz, ultrahangos tisztítás, vágás és hőkezelés stb. Megvizsgáljuk, hogyan tisztíthatja meg hatékonyan a részecskeszűrőt, és mi működik és mi nem.

Hogyan tisztítsuk meg a részecskeszűrőt  1. Adalékok és folyadékok a részecskeszűrő tisztításához.

  2. Ultrahangos részecskeszűrő tisztítás.

  3. Kézműves részecskeszűrők tisztítása: vágás, hegesztés stb.

  4. Részecskeszűrő tisztító gépek.


A piacon számos adalék és termék található a részecskeszűrő tisztítására. Ezeknek az adalékoknak az eredménye nem teljesen megbízható és hatékony a részecskeszűrő tisztításban. Ne feledje, hogy a részecskeszűrő egyik oldalán nyitott, a másikon zárt kerámiából készült, amely a gázokat a falakon való áthaladásra kényszeríti, hogy eltávozzon, és így visszatartsa a káros részecskéket.Mi a probléma? Az idő múlásával és a részecskeszűrő meghiúsult regenerációjával dugó képződik a végén, és felhalmozódik a belső falakon, ami csökkenti a részecskeszűrő hatékonyságát.

Tisztíthatjuk a részecskeszűrőt adalékkal?


Nagyon nehéz elvégezni a tisztítást adalékokkal és jó eredményt elérni. A részecskeszűrőbe adalékanyagot helyezve nem lehet eltávolítani az eltömődött szennyeződéseket, és magának az adaléknak a kémiai agresszivitása miatt fennáll a kerámia károsodásának veszélye. Ezért a részecskeszűrő adalékanyaggal történő tisztítása nem hatékony módszer.

Ultrahangos részecskeszűrő tisztítás


A részecskeszűrő ultrahanggal történő tisztítása az egyik leggyakrabban használt módszer, és még mindig számos szakember használja az ágazatban. Bár az ultrahangos tisztítás az egyik leghatékonyabb tisztítási módszer, ebben az esetben nem hatékony.


Terra Clean has no publicly viewable Youtube videos.